Selecteer een pagina

DOEN WIE JE BENT, SCHAAMTELOOS EN VRIJ

Opnieuw ontdekken waar jíj gelukkig van wordt. En dat precies gaan doen. En door te vertrouwen soms juist te láten. Vertragen, spelen, levenslust, dat is levenskunst!

ONBEVANGEN EN SPEELS LEVEN

Heb je soms het gevoel dat je vast zit? Of steeds weer terugkomt op het zelfde punt? Voel je in je lichaam dat er meer is? Heb je het eigenlijk goed voor elkaar, maar zegt iedere vezel in je lijf dat er een verlangen is, waarvan je je nog niet bewust bent? Of weet je wel wat je wilt, maar ontbreekt je de moed om het daadwerkelijk te gaan doen?

Hoe zou het zijn als je wel die reis in je uppie maakt, hoe zou het zijn als je wél voor jezelf begint? Hoe zou het zijn als je wél die vrouwelijkheid in je durft te tonen? Of dat ja zegt tegen dat uitdagende project wat op je pad komt, en dat helemaal op jouw eigen wijze aanpakt? Of in een groep wél jouw mening durft te geven, die toch echt anders is dan de rest?

Hoe zou het zijn als je precies weet wie je bent? Wanneer je vanuit ‘zijn wie je bent’ je leven leidt, met al haar mooie en minder mooie kanten. Dat jij puur en met lef het leven spelenderwijs tegemoet treedt? Levenslust. Levenskunst. Dat kan. Ook jij. Juist jij. Bewust als je bent. Perfectionistisch. Gevoelig.

Ga je mee op avontuur?

WANNEER IS HET TIJD VOOR JOU?

Ik weet het. Het leven zoals je nu leidt, is comfortabel. Dik voor elkaar. Huis. Werk. Gezin. Vriendinnen. En de automatische piloot zorgt er voor dat je niet voor verrassingen staat. Ook wel een beetje saai, toch? En de tijd ontbreekt, omdat er zoveel is dat jij regelt, voor iedereen die je liefhebt. Maar ook voor jezelf? Denk je misschien dat je niet moet zeuren? Of dat jouw tijd wel komt als….de kinderen de deur uit zijn? Of ben je er van overtuigd dat het niet aan jou besteed is, dat voluit leven? I’ve got news for you: het is mogelijk! En het start met het verlangen. Binnenin jou, dat zacht gefluister, wat niet te negeren is. Want je weet inmiddels wel, hoe harder je je best doet om het te negeren, hoe harder het stemmetje wordt. Klopt, hè? Het is NU tijd voor jou.

JOUW VERLANGEN STAAT TE POPELEN OM GELEEFD TE WORDEN

Ik kan je helpen. Waarom ik? Omdat ik niet beter ben dan jij. We zijn gelijk. Ik weet alleen wel de aan-knop te vinden om lef en moed te activeren. En ook weet ik hoe je kan dealen met de saboteurs in je leven. Zoals perfectionisme, angst, pijn, verdriet, eenzaamheid… Je bent veilig bij mij om compleet te zijn wie je bent. Zonder oordeel. Zonder schaamte. En van daar uit gaan we samen op reis. Ik zie altijd de parel die jij bent. En het is mijn missie dat jij het zelf ook gaat zien, voelen, en léven!

Er is zo veel méér…

Neem vandaag de eerste stap, voor een nog fijner morgen…

Pin It on Pinterest